UlazKnezeviVinogradiDobro došli na stranice seoskog imanja Jurini dvori. Ostanite s nama i otkrijte čari baranjskog kraja!

Ukoliko tražite utočište za odmor od svakodnevne žurbe i napetosti te stresa suvremenog življenja, pravo mjesto za vas su Kneževi Vinogradi i obiteljsko gospodarstvo Jurini Dvori, gdje će vas prigrliti osebujna priroda baranjskog vinogorja. Baranja na mađarskom jeziku znači "vinska majka", a to najbolje govori o dobrim prirodnim uvjetima za uzgoj vinove loze i kvalitetnu proizvodnju vina.

Pogledajte video o nama


VinskiPodrumi

Dvadesetak kilometara sjeverno od Osijeka smjestila se ova oaza na osunčanim južnim padinama Banovog brda. Učinit će vam se kao da je vrijeme stalo ili da polako protječe poput rijeka Dunava i Drave koje stoljećima grle ovaj kraj. Upravo je zagrljaj prirode, njezinih šuma, polja, vinograda, ritova, rijeka i čovjeka koji stotinama godina živi i radi na ovim prostorima, stvorio njihovu neraskidivu povezanost. Ona se prepoznaje u mnogim posebnostima Baranje koje istodobno stidljivo skriva i nesebično daruje svojim posjetiteljima.

KopackiRit KopackiRit

Za više informacija o baranjskom kraju pogledajte ovdje.